Nieuws

03 mei 2017

Interview in European Business magazine “Coat to Coat into the future”.

European Business magazine besteedt in het laatst verschenen nummer aandacht aan Schaepman / Hempel Industrial en de visie voor de toekomst. In een interview met Han Oldenburg (Technical Manager) en Mirte van der Pol (Commercial Director) wordt ingegaan op de unieke positionering van Hempel Industrial en internationale groeiverwachting. Het gehele interview is na te lezen via deze link, en tevens terug te vinden op www.european-business.com.

 

 

 

15 december 2016

Per 1 Januari 2017 stopt Schaepman met de productie en verkoop van schilderverven. Onze webwinkel is per 21 december gesloten.

Team Schildersverf.nl

 

 

 

14 juli 2015

Berend J.D. ten Doeschate neemt na ruim 40 jaar afscheid van Schaepman’s Lakfabrieken B.V.

“De Volharding” was de naam van het pand in Zwolle waaruit Schaepman’s Lakfabrieken de afgelopen decennia onder de bezielende leiding van eigenaar Berend ten Doeschate gegroeid is tot het bedrijf dat het nu is, een toonaangevende aanbieder van hoogwaardige industriële coatings.

Volharding is ook een goede omschrijving voor de manier waarop Berend de groei van het bedrijf heeft bewerkstelligd: doelgericht en doorgaan totdat dit doel bereikt was. De verhuizing naar de nieuwe locatie in Kampen is daar een goed voorbeeld van; daar staat nu een goed uitgeruste fabriek met een uitstekend toekomstperspectief.

Schaepman heeft een solide positie in de lokale markt, innovatieve R&D en een goed assortiment met specialiseerde producten. Schaepman’s expertise en flexibele marktbenadering sprak Hempel zeer aan. In december 2014 werd Hempel de nieuwe eigenaar. Schaepman en Hempel zijn de perfecte partners voor elkaar. Berend: “Mission Accomplished”.

Berend, namens het Managementteam en het personeel zeg ik hartelijk dank.

We wensen jou en je vrouw nog vele goede jaren toe.

Marco Hoogervorst
Commercieel Directeur
Schaepman’s Lakfabrieken B.V.
Part of the Hempel Group

 

 

 

15 december 2014

Met genoegen kunnen wij u mededelen dat de aandeelhouders van Schaepman's lakfabrieken op donderdag 11 december overeenstemming bereikten over de verkoop van de aandelen aan de firma Hempel.

Schaepman heeft nu dus weliswaar een nieuwe eigenaar, maar onze bemanning blijft aan en uw contactpersonen blijven dezelfde. Wij zullen voortgaan u te voorzien van onze betrouwbare / innovatieve producten en technische ondersteuning zoals u van ons gewend bent. Vanzelfsprekend wordt de productie in onze nieuwe fabriek in Kampen voortgezet.

De wereldwijde aanwezigheid van Hempel stelt ons in staat onze aanpak voor onze klanten geografisch en technisch te verbreden. Als u meer over Hempel wilt weten, bezoekt u het best de website: www.hempel.com.

Graag neem ik de gelegenheid te baat u te bedanken voor uw voortdurende relatie met Schaepman. Aarzel niet contact op te nemen als u vragen hebt betreffende deze gang van zaken.

met vriendelijke groet,

Berend J.D. ten Doeschate

Schaepman's Lakfabrieken B.V.